Is Appen het Nieuwe Roken en Andere Technofilosofische Vragen…

In een wereld vol technologie moeten we leren ons tot die technologie te verhouden. Dat betekent dat we daar diep over na moeten denken. Welke relatie willen we met technologie? Wat verwachten we van technologie? Hoe blijven we de technologie de baas? Daar over nadenken, dat is Technofilosofie. Om je daarbij te helpen, vertelt technofilosoof Rens verhalen tijdens de LAC Summit op 16 mei. Is appen het nieuwe roken? Is data-driven het ergste wat er is? Waarom zitten er alleen maar lelijke vrouwen op Tinder? Waarom zullen onze banen nooit verdwijnen? En nog veel meer!

Rens van der Vorst
is hoofd IT Innovatie bij Fontys Hogescholen en Technofilosoof. Hij probeert uit te vinden hoe hij studenten, medewerkers en werkveld kan leren om na te denken over hun verhouding met technologie. In het bijzonder doet hij dat als het gaat om hoe ze zich verhouden tot hun smartphone. Daartoe geeft hij les, schrijft hij columns, verzorgt hij workshops, lezingen en schreef Rens een boek ‘Appen is het Nieuwe Roken’.

Naast Rens zal ook Bart van den Belt een bijdrage leveren aan het plenaire programma. De dag staat verder in het teken van interactie. Op basis van deze uitdagingen gaat u op interactieve wijze – aan de hand van Liberating Structures en een spel – met elkaar in gesprek over ervaringen, inzichten, valkuilen en lessons learned. Deelt u vooral ook uw eigen ervaringen op het gebied van architectuur binnen de thema’s. Nieuwsgierig naar het volledige programma? Bekijk het hier.

Tot 15 april ontvangt u nog € 50 vroegboekkorting! NAF leden ontvangen in totaal € 100 korting. Voor meer informatie en aanmelden: www.lacsummit.nl

De LAC Summit is een exclusieve, interactieve bijeenkomst voor digitale architecten en -professionals, gebruikers, CIO’s en leveranciers in de wereld van organisatie en IT. Centraal staat het delen van kennis en inzichten om zo het vakgebied van digitale architectuur te professionaliseren. De LAC Summit vindt plaats bij het LEF Future Center te Utrecht. Voor meer informatie: www.lacsummit.nl

OVERZICHT NIEUWS