Wat kun je leren van digitale architectuur bij Air France-KLM, IVO Rechtspraak en De Alliantie?

Digitale architectuur heeft als belangrijke functie het beheersen van complexiteit. Maar is dat in werkelijkheid écht zo? Maken we architectuur niet vaak groter en complexer dan nodig, al dan niet onbedoeld? Door het beheersen van complexiteit is IT beter bestuurbaar en ben je als organisatie flexibeler. Maar het vinden van een betere oplossing vergt vaak ook een andere mindset. Tijdens de tweede editie van de LAC Summit bij LEF Future Center in Utrecht gaan we actief en creatief aan de slag om nieuwe, betere oplossingen te vinden voor bestaande uitdagingen.

Praktijkcases worden op interactieve wijze gedeeld aan de hand van 3 onderwerpen:
De balans tussen centraal en decentraal
Air France-KLM
Eric Valent, Director Enterprise Architecture, Air France-KLM en Eltjo Poort, Distinguished Solution Architect, CGI
Digitale architectuur in de vierde industriële revolutie, centraal thema van het World Economic Forum in 2019
IVO Rechtspraak – Martijn Sasse, Vakgroepvoorzitter Informatiemanagement en Business Analyse, IVO Rechtspraak en Gijs van Schouwenburg, Projectmanager Data Innovation, Raad voor de Rechtspraak
Architectuurprincipes als spelregels – Hoe spelregels de toekomst van een woningbouwvereniging bepalen
Woningcorporatie de Alliantie
– Daan Wets, Business Architect, Woningcorporatie de Alliantie en Alcedo Coenen, Senior Consultant Digital Strategy & Architecture, Quint Wellington Redwood

Op basis van deze uitdagingen gaat u op interactieve wijze – aan de hand van Liberating Structures en een spel – met elkaar in gesprek over ervaringen, inzichten, valkuilen en lessons learned. Deelt u vooral ook uw eigen ervaringen op het gebied van architectuur binnen de thema’s! De dag wordt afgesloten met een Lagerhuis debat waarbij we iedereen uitnodigen om standpunten te delen.

Om te interactie te bevorderen zijn er maximaal 100 plaatsen beschikbaar. Centraal staat het delen van kennis en inzichten om zo het vakgebied van digitale architectuur te professionaliseren. De LAC Summit vindt plaats bij het LEF Future Center (Rijkswaterstaat) en is een initiatief van CKC Seminars en het Nederlands Architectuur Forum (NAF).

Tot 15 april ontvangt u € 50 vroegboekkorting! NAF leden ontvangen in totaal € 100 korting. Voor meer informatie en aanmelden: www.lacsummit.nl

De LAC Summit is een exclusieve, interactieve bijeenkomst voor digitale architecten en -professionals, gebruikers, CIO’s en leveranciers in de wereld van organisatie en IT. Centraal staat het delen van kennis en inzichten om zo het vakgebied van digitale architectuur te professionaliseren. De LAC Summit vindt plaats bij het LEF Future Center te Utrecht. Voor meer informatie: www.lacsummit.nl

OVERZICHT NIEUWS