Een nieuwe mindset om creatief te veranderen

De wereld is zoals je zelf van binnen bent. Als je anders naar de veranderingen leert kijken zul je anders gaan denken. Door anders te denken ga je anders doen en door anders te doen zul je andere resultaten krijgen. Bart van den Belt is auteur van de bestseller ‘Fluitend Veranderen’ en helpt mensen om anders te kijken, denken en doen. Aan het einde van zijn inspiratiesessie, de aftrap van de LAC Summit op 16 mei, heb je een aantal concrete tools in handen om op een andere manier met uitdagingen om te gaan en het beste uit jezelf te halen. De sessie belooft een mix te worden van persoonlijke verhalen, humor en interactie. Zeker de moeite om te komen dus!

Bart van den Belt is een mix van ondernemer, inspirator, filosoof, entertainer en visionair in één. Na jarenlang als entertainer gewerkt te hebben besloot hij in 2010 zijn artiestenbureau te verkopen en het entertainment te combineren met inhoud. Inmiddels werkt hij als spreker en trainer voor de top van het bedrijfsleven. Zijn missie is om organisaties te helpen met het ontwikkelen van een visie die het verschil maakt en mensen in actie te zetten om resultaten te bereiken. Succes is immers een resultaat, geen doel.

Deze en andere onderwerpen komen aan bod tijdens de LAC Summit op 16 juni bij LEF Future Center (onderdeel van Rijkswaterstaat) in Utrecht. Naast Bart van den Belt zal ook Rens van der Vorst (Hoofd IT Innovatie, Fontys Hogescholen) spreken.

Verder gaan we in de interactieve praktijkrondes actief en creatief aan de slag met diverse werkvormen om nieuwe, betere oplossingen te vinden voor bestaande uitdagingen. Daarbij worden cases van Air France-KLM, De Rechtspraak en Woningcorporatie De Alliantie gedeeld. Om architectuur, en uiteindelijk ook de wereld, een beetje beter te maken.

Om te interactie te bevorderen zijn er maximaal 100 plaatsen beschikbaar. Centraal staat het delen van kennis en inzichten om zo het vakgebied van digitale architectuur te professionaliseren. De LAC Summit is een initiatief van CKC Seminars en het Nederlands Architectuur Forum (NAF).

De LAC Summit is een exclusieve, interactieve bijeenkomst voor digitale architecten en -professionals, gebruikers, CIO’s en leveranciers in de wereld van organisatie en IT. Centraal staat het delen van kennis en inzichten om zo het vakgebied van digitale architectuur te professionaliseren. De LAC Summit vindt plaats bij het LEF Future Center te Utrecht. Voor meer informatie: www.lacsummit.nl

OVERZICHT NIEUWS