Uitnodiging Call for Challenges LAC Summit 2019

Ben je bezig met een casus binnen het vakgebied van digitale architectuur? En loop je aan tegen een interessante uitdaging waar je graag samen met vakgenoten tot een of meerdere oplossingen wil komen? Stuur deze dan in!

Op donderdag 16 mei wordt de LAC Summit georganiseerd: een exclusieve, interactieve bijeenkomst voor digitale architecten en -professionals, gebruikers, CIO’s en leveranciers in de wereld van organisatie en IT. Wij zijn op zoek naar uitdagingen/dilemma’s in het vakgebied, waarmee we gedurende de dag in 2 rondes van ongeveer 80 minuten aan de slag gaan. Daarbij worden diverse vernieuwende werkvormen toegepast, waarbij je geholpen wordt door een facilitator.

De volgende thema’s hebben onze bijzondere aandacht:

* Architectuur en Innovatie
* Architectuur en Efficiency
* Architectuur en Ethiek
* Realiseerbare Architectuur

Bekijk de voorwaarden en dien vóór 1 februari een voorstel in.
De programmacommissie van de LAC Summit beoordeelt alle voorstellen op maatschappelijke relevantie, actualiteit en samenhang met de thema’s. Vóór 1 maart hoor je of het voorstel geaccepteerd is. Wij gaan ervan uit dat je dan donderdag 16 mei de hele dag beschikbaar bent.

Interesse als bezoeker? De vroegboekkorting geldt nog tot 1 februari!.
Dit jaar hebben we maximaal 100 plaatsen. Schrijf u nu in en ontvang €50,- korting

Om te interactie te bevorderen zijn er maximaal 100 plaatsen beschikbaar. Centraal staat het delen van kennis en inzichten om zo het vakgebied van digitale architectuur te professionaliseren. De LAC Summit is een initiatief van CKC Seminars en het Nederlands Architectuur Forum (NAF).

De LAC Summit is een exclusieve, interactieve bijeenkomst voor digitale architecten en -professionals, gebruikers, CIO’s en leveranciers in de wereld van organisatie en IT. Centraal staat het delen van kennis en inzichten om zo het vakgebied van digitale architectuur te professionaliseren. De LAC Summit vindt plaats bij het LEF Future Center te Utrecht. Voor meer informatie: www.lacsummit.nl

OVERZICHT NIEUWS