Terugblik LAC Summit 2018

Vol trots kijken wij terug op de succesvolle en inspirerende eerste editie van de LAC Summit.  De LAC Summit is een exclusieve, interactieve bijeenkomst voor digitale architecten en -professionals, gebruikers, CIO’s en leveranciers in de wereld van organisatie en IT. Centraal stond het delen van kennis en inzichten om zo het vakgebied van digitale architectuur te professionaliseren.

Dit jaar was het thema ‘Bring Your Own Architecture!’. Er werd door Sander Hoogendoorn besproken hoe je wendbaar omgaat met ontwikkelingen die elkaar steeds sneller opvolgen, door Rik Farenhorst wat de ingrediënten zijn om als architect écht succesvol te zijn, er werden praktijkcases gedeeld met als onderwerpen integratie, artificial intelligence en devops/continuous delivery, er is debat gevoerd en uiteindelijk werd door Bas Haring een filosofische kijk op architectuur gedeeld. Met inspirerende keynote sprekers, ervaren praktijksprekers en betrokken, nieuwsgierige bezoekers was het een geslaagde editie!

Sfeerimpressie 2018

Wilt u nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij u niet aanwezig kon zijn? Of heeft u deze editie gemist en wilt u toch graag een indruk krijgen? U vindt hier een uitgebreide sfeerimpressie van de eerste editie van de LAC Summit:

CKC Seminars is samen met het NAF initiatiefnemer en organisator van de LAC Summit. Wij bedanken alle sprekers, bezoekers, media en NEMO Science Museum voor de medewerking. Wilt u ook deelnemen aan het Landelijk Architectuur Congres, dit jaar op 15 en 16 november? Tot 1 augustus geldt nog een vroegboekkorting van € 50!

Ideeën of suggesties
De LAC Summit (www.lacsummit.nl) is een exclusieve, interactieve bijeenkomst voor digitale architecten en -professionals, gebruikers, CIO’s en leveranciers in de wereld van organisatie en IT. Centraal staat het delen van kennis en inzichten om zo het vakgebied van digitale architectuur te professionaliseren. Heeft u suggesties voor het programma 2019, heeft u interesse in sponsoring of wilt u zelf een volgende editie spreken? Stuur dan een e-mail naar Jessica Verberne, CKC Seminars:  jessicaverberne@ckc-seminars.nl of neem contact op via 040-2146208.

Congreskalender CKC Seminars
Interesse in andere congressen die CKC Seminars organiseert? Bekijk dan hier onze kalender.

OVERZICHT NIEUWS