Relevant zijn - hoe doe je dat? Non-lineair conversational systems

De technieken voor geavanceerde taalverwerking worden steeds beter en daarmee openen zich nieuwe mogelijkheden om op een andere, meer klantvriendelijke wijze met klantcontacten om te gaan. Los van alle technische mogelijkheden staat 1 thema centraal; relevantie. Klinkt eenvoudig – is uitdagend. Kijk tijdens de LAC Summit mee hoe we transformeren van meer generieke en gestandaardiseerde processen naar het beantwoorden van vragen in-context en dynamische dialogen door middel van domeinkennis en cognitieve systemen.

Deze bijdrage wordt gepresenteerd door Arnoud Boere, Team Manager KAI – Kennismanagement & Artificial Intelligence bij Achmea en Paul van der Hulst, Directeur bij Jibes. Bekijk hier een interview met Arnoud Boere.

Op basis van deze en andere praktijkcases van ABN AMRO, GVB en Nederlandse Spoorwegen gaat u met elkaar in gesprek over ervaringen, inzichten, valkuilen en lessons learned. Deelt u vooral ook uw eigen ervaringen op het gebied van architectuur binnen de thema’s! Centraal staat het delen van kennis en inzichten om zo het vakgebied van digitale architectuur te professionaliseren. De dag wordt afgesloten met een debat, na afloop ontvangt u een uitwerking van hetgeen gedeeld is met elkaar.

Ook deelnemen aan de LAC Summit op 28 juni? Via het NAF en diverse mediapartners ontvangt u korting op deelname. Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar!

De LAC Summit is een exclusieve, interactieve bijeenkomst voor digitale architecten en -professionals, gebruikers, CIO’s en leveranciers in de wereld van organisatie en IT. Centraal staat het delen van kennis en inzichten om zo het vakgebied van digitale architectuur te professionaliseren. De LAC Summit vindt plaats bij het NEMO Science Museum te Amsterdam. Voor meer informatie: www.lacsummit.nl

OVERZICHT NIEUWS