LAC Summit 2018: nog 1 week om aan te melden

Op 28 juni vindt de LAC Summit bij NEMO Science Museum te Amsterdam plaats met als thema: Bring Your Own Architecture!
Dit is een exclusieve, interactieve bijeenkomst voor digitale architecten en -professionals, gebruikers, CIO’s en leveranciers in de wereld van organisatie en IT. Wij bieden deze dag volop kennis, interactie en inspiratie.

U heeft nog een kleine week om in te schrijven: www.lacsummit.nl
Via diverse kanalen (sponsors, sprekers, mediapartners) is het congres met korting te bezoeken!

Keynote Sprekers bieden u een vernieuwende visie en gaan in op actuele trends en ontwikkelingen:
It’s a small world after all Hoe ‘klein denken’ softwareontwikkeling enorm verandert – Sander Hoogendoorn, CTO ANVA, Agile Coach, Spreker en Schrijver
De succesvolle architect – Rik Farenhorst, CIO, Transavia
Hoe verhoudt ethiek zich tot architectuur? – Bas Haring, Schrijver en Filosoof

Interactieve praktijkrondes en afsluitend debat
Tijdens de interactieve praktijkrondes worden praktijkcases gedeeld aan de hand van 4 thema’s:
Integratie: ABN AMRO
Artificial Intelligence: Achmea
Privacy: Nederlandse Spoorwegen
DevOps/Continuous Delivery: GVB
Op basis van deze cases gaat u met elkaar in gesprek over ervaringen, inzichten, valkuilen en lessons learned. Deelt u vooral ook uw eigen ervaringen op het gebied van architectuur binnen de thema’s! Centraal staat het delen van kennis en inzichten om zo het vakgebied van digitale architectuur te professionaliseren. De dag wordt afgesloten met een debat, na afloop ontvangt u een uitwerking van hetgeen gedeeld is met elkaar.

Graag tot ziens op 28 juni!

De LAC Summit is een exclusieve, interactieve bijeenkomst voor digitale architecten en -professionals, gebruikers, CIO’s en leveranciers in de wereld van organisatie en IT. Centraal staat het delen van kennis en inzichten om zo het vakgebied van digitale architectuur te professionaliseren. De LAC Summit vindt plaats bij het NEMO Science Museum te Amsterdam. Voor meer informatie: www.lacsummit.nl

OVERZICHT NIEUWS