Eerste lessen uit AVG/GDPR

De  GDPR biedt architecten een handvat om de (vele) silo’s, die klant gegevens bevatten, open te breken en een integraal klantbeeld te gaan creëren. De praktijk is weerbarstig, 1 maand na ingaan van GDPR weten we meer. Samen kunnen we best practises bespreken, maar misschien bieden mislukkingen wel de meeste  kans op verbeteringen. Erik, Gertjan en Andre staan tijdens de LAC Summit op 28 juni klaar om met jullie in gesprek te gaan.

Deze bijdrage wordt gepresenteerd door Erik Kiel, Aspectmanager IT en Gertjan Tamis, Information Security Officer, beiden werkzaam bij de Nederlandse Spoorwegen  en Andre Walter, Executive Privacy & Cybersecurity Advisor bij Baker McKenzie. Bekijk hier een blog van Andre over managing privacy risk.

Op basis van deze en andere praktijkcases van ABN AMRO, GVB en Achmea gaat u met elkaar in gesprek over ervaringen, inzichten, valkuilen en lessons learned. Deelt u vooral ook uw eigen ervaringen op het gebied van architectuur binnen de thema’s! Centraal staat het delen van kennis en inzichten om zo het vakgebied van digitale architectuur te professionaliseren. De dag wordt afgesloten met een debat, na afloop ontvangt u een uitwerking van hetgeen gedeeld is met elkaar.

Ook deelnemen aan de LAC Summit op 28 juni? Via het NAF en diverse mediapartners ontvangt u korting op deelname. Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar!

De LAC Summit is een exclusieve, interactieve bijeenkomst voor digitale architecten en -professionals, gebruikers, CIO’s en leveranciers in de wereld van organisatie en IT. Centraal staat het delen van kennis en inzichten om zo het vakgebied van digitale architectuur te professionaliseren. De LAC Summit vindt plaats bij het NEMO Science Museum te Amsterdam. Voor meer informatie: www.lacsummit.nl

OVERZICHT NIEUWS